Gori stara gradska klanica u Zrenjaninu, policija reguliše saobraćaj

Požar u kompleksu stare gradske klanice, u Zrenjaninu, izbio je oko 14 časova.
Gori stara gradska klanica u Zrenjaninu, policija reguliše saobraćaj
Foto: 021.rs

Pripadnici vatrogasne jedinice brzo su reagovali i izašli na lice mesta, a gašenje požara je u toku, prenosi Zrenjaninski.com.

Na terenu se nalaze i saobraćajni policajci koji, zbog dima, regulišu saobraćaj u Ulici Đure Jakšića, nadomak koje se nalazi stara klanica.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, u požaru nema povređenih.
 
Stara gradska klanica u Zrenjaninu jedan je od prepoznatljivih gradskih objekata. Izgrađena je 1913. godine u stilu secesije, prema projektu arhitekte Lasla Sekeljija, a investitor je bio Grad Veliki Bečkerek, prenosi Zrenjaninski.com.
 
Kompleks stare gradske klanice obuhvata prostor omeđen ulicama Toše Jovanovića, Đure Jakšića i obale Begeja. U sklopu kompleksa iz 1913. godine je nekadašnja upravna zgrada – danas obdanište.
  • Laki

    26.04.2023 16:44
    Sava mala
    Ako je u centru....
    Dobar način da se oslobodi zemljište za nov stambeno poslovni kompleks
  • Orvel

    26.04.2023 15:33
    Investitorska mafija
    U stilu svetske mafije i nasa investitorska mafija paljevinama,saradnjom sa mafijom izvrsitelja i korumpiranim sudstvom ,ne birajuci nacina,pod zastitom rezima dolazi do placeva za gradnju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina