Hapšenje u Zrenjaninu: Robu vrednu skoro dva miliona dinara "prodao" fiktivnim kupcima

Policija je uhapsila D.B. (46) zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i prisvojio skoro dva miliona dinara.
Hapšenje u Zrenjaninu: Robu vrednu skoro dva miliona dinara "prodao" fiktivnim kupcima
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, od 15. do 24. aprila 2019. godine, kao zaposleni u DOO "Agrodukat" u Zrenjaninu, na imena četiri osobe sačinio fiktivne ugovore o kupoprodaji robe iz asortimana tog preduzeća, na osnovu kojih su izdate otpremnice i preuzeta roba koja nije isplaćena.
Na ovaj način, D. B. je, kako se sumnja, protivpravno prisvojio 1.901.052 dinara i za isti iznos oštetio DOO "Agrodukat".
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
  • B

    03.06.2023 13:25
    pitanje
    Sta je tu vest?
    Nadvoznjak od 20 metara kosta 100 miliona evra nasih para, parking mesto u izgradnji na novom bulevaru kostalo 3 hiljade evra po kvadratnom metru nasih para, a vest je sto je zaposleni u privatnoj firmi otudjio 17 18 hiljada evra?
    Koliko je stete napravio rostilj majstor koji je vodio EPS?
    Po satu je pravio vecu stetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.