Prodaje se imovina Zrenjaninske industrije piva

Agencija za licenciranje srečajnih upravnika (ALSU) oglasila je prodaju preostale imovine Zrenjaninske industrije piva (ZIP), po ceni od 6,745 miliona dinara.
Prodaje se imovina Zrenjaninske industrije piva
Foto: Pixabay
Kako se navodi u tekstu oglasa, na prodaju je ponuđena poslovna zgrada u Petrovcu na Mlavi, površine 950 kvadratnih metara.
Objekat je, kako se navodi, izgrađen bez dozvole za gradnju, ali je upisan u list nepokretnosti.
Prodaja će se obaviti javnim prikupljanjem ponuda, 17. jula 2023. godine.
 
Navedena procenjena vrednost nije obavezujuća ni po kom kriterijumu, s tim što ukoliko neko ponudi cenu koja je manja od polovine procenjene vrednosti, saglasnost za prodaju mora dati Odbor poverilaca.
 
Stečaj u Zrenjaninskoj industriji piva je otvoren 14. jula 2010. godine, a uskoro posle toga je proglašen i njen bankrot. Pre nekoliko dana oglašena je i prodaja Vršačke pivare, preduzeća koje je takođe u stečaju.
  • Marko iz Kleka

    16.06.2023 23:27
    Prodaja pivare u Zrenjaninu
    Sve rasprodato za vreme opozicije za sicu!Radnici ostali bez posla! Fabrike stocne hrane, Radijator, Fabrika carapa, Sinvoz,Mlekoprodukt,Tekstil promet,Servo Mihalj klanica. i jossss! Zrenjanin mrtav grad unazadjen za pedeset godina! Grehota i sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina