Smenjen načelnik subotičke policije

Dugogodišnji načelnik Policijske uprave u Subotici Borivoje Mucalj smenjen je, a na njegovo mesto je postavljen Igor Velimirović koji je neko vreme obavljao dužnost zamenika načelnika.
Smenjen načelnik subotičke policije
Foto: 021.rs
Kako su objavili subotički mediji, kao razlog smene navodi se sistematizacija koja se trenutno obavlja u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Mucalj je dva puta bio na čelu Policijske uprave u Subotici, prvo od 2004. do 2017. godine, a potom je na ovu funkciju ponovo postavljen 2020. godine.
Jedan od zahteva protesta "Subotica protiv nasilja" bio je i smena načelnika subotičke policije zbog, kako je navedeno, "katastrofalne bezbedonosne situacije u Subotici".
 
Subotičani su suočeni sa problemom velikog broja migranata, a učestali su i oružani obračuni krijumčarskih grupa u subotičkim šumama.
  • Raso

    02.07.2023 13:40
    Samo napred
    Treba neko i za direktora policije da bude imenovan.
  • Mali_Alek

    02.07.2023 11:56
    Ne poznajem ni novog ni starog nacelnika PU Subotica, niti njihov rad u policiji. Ali, nije trebalo opoziciji ciniti ustupke, jer niti su zasluzili, niti imaju dovoljan broj biraca da bi se pitali za bilo sta
  • Rajko

    02.07.2023 09:34
    Pozoriste radi
    Politika sprovodi predstave za naivan narod, nacelnik i zamenik su kao leva i desna ruka jednog tela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina