Dve cisterne iskliznule iz šina kod Subotice, nema opasnosti za ljude i sredinu

Dve cisterne iskliznule su sinoć u 21.15 časova iz sastava teretnog voza u železničkoj stanici Subotica Teretna, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.
Dve cisterne iskliznule iz šina kod Subotice, nema opasnosti za ljude i sredinu
Foto: 021.rs
Cisterne nisu oštećene, nisu se prevrnule i iz njih nema nikakvih curenja, a takođe nema nikakve opasnosti po ljude, životnu sredinu i imovinu, ističe se u saopštenju.
Na mestu iskliznuća su pripadnici MUP-a i Vatrogasne jedinice, kao i predstavnici železničke komisije za vanredne događaje.
Do iskliznuća dve cisterne došlo je kada se teretni voz prevoznika Kombinovani prevoz, u čijem sastavu je bilo šesnaest cisterni, prebacivao sa 15. na peti kolosek u železničkoj stanici Subotica Teretna.
 
Treća cisterna od lokomotive iskliznula je jednom osovinom, a četvrta cisterna od lokomotive sa četiri osovine.
 
Na mesto iskliznuća doći će Pomoćni voz Infrastrukture železnice Srbije koji iskliznule cisterne treba da vrati na kolosek, kako bi što pre bili stvoreni uslovi za ponovno uspostavljanje saobraćaja u ovom delu stanice Subotica Teretna, dodaje se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina