Kod Subotice vozio "bentli" brzinom od 224,9 kilometara na čas

Saobraćajna policija u Subotici je zaustavila Austrijanca koji je vozio brzinom od 224,9 kilometara na čas.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je navelo da su saobraćajci zaustavili četrdesetsedmogodišnjeg austrijskog državljanina zbog prekoračenja brzine. 
U saopštenju se navodi da se muškarac na auto-putu Novi Sad - granični prelaz Horgoš, na deonici od Bačke Topole do Žednika, kretao vozilom "bentli".

Prekršajni sud u Subotici osudio je vozača na novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Njemu je takođe izrečena i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom na teritoriji Srbije u trajanju od osam meseci.

  • w/e

    15.07.2023 11:22
    @W
    Kakav lancani sudar? Vreme je idealno za voznju, vidljivost je odlicna, ne vidim iz kog razloga ne bi primetio lancani sudar bar na 1km ispred sebe? Tom brzinom se ne vozi zabijen iza nekog, vec tako da vidis daleko ispred sebe. Cak i da ne primeti, novija vozila poput ovog poseduju brojne sisteme automatske detekcije objekata i kocenja. U svakom slucaju auto od 2 tone je neuporediv sa drugim vozilima koja zaista mogu da nanesu ozbiljnu stetu, poput kamiona koji su uglavnom 50-60t brutto tezine u ovo doba godine.

    Uostalom, pogledaj statistiku sa Nemackih auto-puteva na kojima nema ogranicenja, pa vidi koliko cesto "Gomile" ljudi nastradaju.
  • W

    15.07.2023 06:50
    W
    Ne može ubiti mnogo ljudi? A šta kad je lančani? Nije isto kad je 130 i 230. Ne pričaj gluposti
  • 313z

    14.07.2023 22:07
    Ispitati na vreme
    Kazna je u redu, samo da dotični nije nečiji kum.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina