LSV-Vojvođani: Novac davati za protivgradnu odbranu, a ne za ratne igračke

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani ocenjuje da je nevreme sa gradom koje je u delovima Vojvodine nanelo veliku štetu "jasan znak da su potrebne krupne promene u sistemu protivgradne zaštite.
LSV-Vojvođani: Novac davati za protivgradnu odbranu, a ne za ratne igračke
Foto: Pixabay
"Smatramo da je trošenje para građana Vojvodine i Srbije na kupovinu aviona, raznih raketa i tenkova krajnje nepotrebno i da je neuporedivo mudrije da se tim sredstvima unapredi sistem protivgradne odbrane, koji je zastareo i neefikasan. Našoj državi treba moderna protivgradna zaštita, mnogo više protivgradnih raketa i dobro obučeni i plaćeni raketni strelci", stoji u saopštenju.
Ocenjuje se da su "milioni dinara štete, koju imaju brojni građani Apatina, Odžaka, Vrbasa, Kucure, Žablja ili Taraša, signal koji svaka ozbiljna vlast mora da posluša".
"Želimo da se dinari građana naše zemlje troše za rešavanje problema, a ne za ratne igračke koje ne donose ništa", poručuju LSV-Vojvođani.
  • Zika

    15.07.2023 09:49
    sarena laza
    Protivgradna odbrana nema nikakvog efekta, obicna lazna nada za siroke mase. Proverite da li jos neka drzava u Evropi koristi to. Ispadosmo mi najpametniji...
  • Milan

    15.07.2023 08:56
    Paradoks
    Pa sto ih niste davali u protivgradnu odbranu, bili ste lokalna i pokrajinska vlast onoliko godina? Di su nasi novci ligasi?
  • pavle

    14.07.2023 19:51
    LSV-Kolaboristi nemaju pravo glasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina