FOTO: Nikola Jokić i Mirović obišli sportsku halu u Somboru - MVP u laganoj letnjoj varijatni

Osvajač NBA šampionata Nikola Jokić zajedno sa predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem obišao je somborsku gradsku halu "Mostongu".

Jokić i Mirović su obišli završetak prve faze radova.

U okviru druge faze predviđena je izgradnja hidrantske mreže, sistema za automatsku detekciju, dojavu i zaštitu od požara.

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković istakao je da su u "Mostongi" u toku završni radovi na izgradnji pokretne teleskopske tribine koje, sa 12 miliona dinara, finansira Grad Sombor.
 
 
Novim ulaganjem od 123 miliona dinara biće uređene svlačionice, izgrađen novi trafo, uređeni prilazi hali, parking, spoljna rasveta, a u maloj sali će biti zamenjen deo parketa koji se koristi. 
 
  
 
"Želimo da ovo bude najmodernija sportska hala u ovom delu naše zemlje, da obezbedimo mnogo bolje uslove za razvoj sporta, za razvoj košarka, za treninge, za mlade ljude, koji u Nikoli Jokiću vide velikog uzora. Siguran sam da će jedan deo njih krenuti njegovim putem. Sombor, zahvaljujući Nikoli, polako postaje košarkaški centar, ovde, na severu naše zemlje", naveo je Mirović.
  • Nixxi

    19.07.2023 07:35
    Prava istina je da je NIkola Jokić sa familijom privatizovao Mostongu. Više niko ne može da koristi gradsku halu osim njegovog košarkaškog kluba. On u dilu sa Kosanovićem (direktor Sportskog centra) proterali su sve ostale aktivnosti iz hale koja je vlasništvo svih građana.
  • n876

    18.07.2023 00:08
    Ja negde procitah pre par godina da je Jokic vec donirao novac somborskoj bolnici ali nije hteo da se zna...
    On nije politicar i nije mozda ni duzan da obilazi hale za vreme svog odmora,bilo kome drugom bi se ovako pojavljivanje moglo zameriti ali ne njemu jer je autenticna osoba i dobar covek.
  • Ha

    17.07.2023 20:05
    Zapamtite
    Dobar sportista nije uvek dobar čovek. Ili pametan....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina