Poseta Ane Brnabić Bačkoj Palanci je bila najavljena - evo i dokaza

Fama sa posetom Ane Brnabić Bačkoj Palanci nastavljena je nakon što je Vlada Srbije demantovala da je poseta uopšte i bila zakazana.
Poseta Ane Brnabić Bačkoj Palanci je bila najavljena - evo i dokaza
Foto: 021.rs

Vlada Srbije izdala je saopštenje da su netačni navodi pojedinih medija da je poseta Bačkoj Palanci trebalo da se dogodi danas, 4. avgusta. 

Skrenuta je pažnja da "posebno zabrinjava činjenica o neistinitom obaveštavanju javnosti s obzirom na to da se od juče, 3. avgusta, od 13 časova, na zvaničnom sajtu Vlade Republike Srbije, u odeljku 'Najave i obaveštenja', nalazi najava o aktivnostima premijerke Brnabić u Republici Srpskoj u petak, 4. avgusta".

Međutim, portal Bačka Palanka vesti ukazuje na to da poseta nije ni bila najavljena za danas, 4. avgust, već za subotu, 5. avgust.
 
Oni su objavili i dokaze za to u vidu mejla koji je stigao medijima iz Opštine Bačka Palanka, ali i samu agendu događaja. 
 
Portal navodi da je jutros pre osam časova na mejlove redakcija stiglo obaveštenje o obilasku područja pogođenih tokom nevremena. Uz mejl je stigla i agenda po kojoj bi Brnabić u 9.30 časova došla u Čelarevo, gde bi je dočekali ministar za javna ulaganja Marko Blagojević, zamenik Generalnog sekretara Vlade Petar Janjić i predsednik Opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica. 
 
 
 Foto: Bačka Palanka vesti
 
Tu bi se obišla jedna od oštećenih kuća koja je prioritet, jer je u njoj stanovala porodica sa četvoro dece. U 9.50 Brnabić bi bila ispred Gimnazije "20. oktobar" u Bačkoj Palanci, nakon čega bi došla u zgradu opštine, gde bi imala sastanak rukovodstvom opštine i Štabom za vanredne situacije.
Gotovo tri sata nakon obaveštenja o dolasku premijerke u Bačku Palanku stigao je novi mejl u kom se navodi:
 
"Poštovani mediji, povlačimo za sada dolazak. Blagovremeno ćemo vas obavestili da li će se poseta realizovati. Hvala na razumevanju."
 
Portal Bačka Palanka vesti ukazuje i na to da je obaveštenje o poseti premijerke Bačkoj Palanci bilo dostupno i na sajtu opštine, ali da je potom uklonjeno.
  • Luna

    07.08.2023 19:58
    Sad
    Ja mislim da se mi moramo pod hitno odvoiiti od ovi beogradski g..... i završena priča pa nek onda pljačkaju sami sebe
  • Ilija Kovačević

    05.08.2023 11:54
    Smena botova
    Treća smena otišla kući u 8.00. A prva smena još nije stigla ili je prekomandovana na druge teme.
  • Pedja

    05.08.2023 09:30
    Ne smeju oni pred narod osim ako taj "narod" nije doveden autobusima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina