Totalno pijan u Somboru kolima udario motociklistu i teško ga povredio, pa pobegao

Somborska policija podneće krivičnu prijavu protiv pedesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.
Totalno pijan u Somboru kolima udario motociklistu i teško ga povredio, pa pobegao
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je u petak uveče u naselju Lugovo u Somboru upravljajući "jugom" u stanju potpune alkoholisanosti udario u motocikl "suzuki" koji je vozio dvadesetdevetogodišnjak
Tom prilikom je vozaču motocikla naneo teške telesne povrede nakon čega je pobegao.
Policija je brzom akcijom pronašla vozača i alkotestiranjem utvrdila da je vozio sa 2,83 promila alkohola u organizmu nakon čega je zadržan u službenim prostorijama.
  • Joca

    06.08.2023 10:39
    Zna da seda pijan za volan i da pobegne nakon udesa.
    Ne bi ti meni više nebo video!
  • Bananamen

    06.08.2023 09:12
    Koji po redu slucaj teske povrede (a pojedine i sa smrtnim ishodom) samo u poslednjih mesec dana? Do kad mislimo da je "pravo" na pijanu voznju vaznije od bezbednosti treznih? Za bilo kakvo delo pod dejstvom opijata i alkohola kazna treba da je bar 4x veca. Alkohol nije nesreca. Pijenje je svestan cin.
  • gde mi zivimo

    06.08.2023 07:09
    gde mi zivimo
    a vam je kanabis veliki problem... ma sve sto nam se desava zasluzili smo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina