Vučić o zahtevu građana u Bačkoj Palanci: Razmotrićemo, ali ne od profesionalnih demonstranata iz NS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će odgovorni za stradanje dečaka u Bačkoj Palanci posle oluje, ukoliko ih ima, snositi posledice.
Vučić o zahtevu građana u Bačkoj Palanci: Razmotrićemo, ali ne od profesionalnih demonstranata iz NS
Foto: 021.rs

On je objasnio da će sve pritužbe građana biti sagledane.

"Ali ne Cvijetića, Pogačara i ostalih profesionalnih demonstranata iz Novog Sada koji se trude da budu na svakom mestu ne bi li napravili neku glupost ili vređali porodice stradalih jer im se ne dopada šta pričaju", rekao je.

Vučić je dodao da je porodice u ovom trenutku bitno ostaviti da "ove najteže dane prođu u bolu i tuzi".
 
"I, naravno, očekujući da odgovorni, ukoliko ih ima, snose posledice. U skladu sa tim ćemo donositi dalje korake", rekao je predsednik.
 
Podsetimo, protesti u Bačkoj Palanci su počeli su nakon smrti trinaestogodišnjeg dečaka od strujnog udara iz neobezbeđenog kabla. 
 
Građani Bačke Palanke koji danima protestuju predali su zahtev čelnicima lokalne samouprave da podnesu ostavke, tražeći da to učine do petka, 11. avgusta.
Ukoliko se zahtevi ne ispune do petka, u 10 časova, kako su rekli, uslediće radikalizacija protesta koji u ovoj opštini traju već nekoliko dana. 
 
Zahtev za smenu je potpisao 241 meštanina.
  • BGD 011

    09.08.2023 10:16
    Vucic je profesionalno zlo
    Jeli bre Vucicu bezdusnice, pa i na smrti ovog deteta hoces da zaradis politicke poene kao sto si pokusao i na smrti dece iz Ribnikara. Ti si najvece zlo koje je zadesilo Srbiju od bombardovanja 99. godine. Nevazno je da li su profesionalni demonstranti (a sta su onda tvoji kojima placas da dolaze na tvoje skupove?) ili obicni gradjani, vazno je to da je vasom krivicom, krivicom tvojih pulena koji vode Backu Palanku poginulo dete, a ti sad bezdusno izvrces cinjenice. Zlo si ti Vucicu, veliko zlo za Srbiju i srpski narod.
  • Ns

    09.08.2023 09:22
    Ns
    Tuzilastvo treba da razmotri sve vas.
  • Jogi Letač

    09.08.2023 09:10
    Poznaje čovek materiju, pre nego što se dokopao vlasti, on je bio na svim mogućim demonstracijama protiv tadašnjih vlasti. Sada mu smetaju takvi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina