Pastor: Akva-park na Paliću trenutno u probnom radu, zvanično počinje s radom od septembra

Predsednik Skupštine preduzeća "Park Palić" Ištvan Pastor kaže da će akva-park biti završen do kraja avgusta i da će od početka septembra i zvanično početi sa radom.
Pastor: Akva-park na Paliću trenutno u probnom radu, zvanično počinje s radom od septembra
Foto: Pixabay

On je rekao novinarima na Paliću da će ugovor sa preduzećem "Elite Palić", koji će upravljati objektom, biti potpisan u narednim danima.

"Radovi su završeni, ide tehnički Aprijem objekta i otklanjanje nedostataka koji su uočeni u toku tehničkog prijema. Trenutno je u toku probni rad na objektu", naveo je Pastor.

Preduzeće "Elite Palić" bilo je jedini ponuđač koji se javio na javni oglas koji je raspisalo preduzeće "Park Palić".
 
"Operater onda u roku od najviše 30 dana treba da pusti objekat u funkciju, a predviđamo da će taj rok biti kraći, pa je gotovo sasvim izvesno da će akva-park biti pušten u upotrebu od početka septembra", kazao je Pastor.
 
Sadržaji za građane, kako je istakao, biće dostupni tokom cele godine, jer će i u spoljnim bazenima biti termalne vode.
 
"Dok ne bude previše hladno, bazeni će se moći koristiti i u toku jeseni, a možda i kasnije", dodao je Pastor.
  • Sm

    10.08.2023 00:21
    Najsigurnije je da proradi pocetkom zime, kako bi se ljudi fino okupali u hladnoj vodi na -5 stepeni. Bravo za "odlicnog"ponudjaca. A ko je vlasnik?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina