FOTO Meštani Bačke Palanke i večeras protestovali: Ostavili korpu proizvoda iz akcije "Bolja cena"

Oko pedeset građana Bačke Palanke okupilo se večeras na 16. protestu da traže smenu opštinskog rukovodstva zbog loše reakcije nadležnih nakon oluja u julu.
FOTO Meštani Bačke Palanke i večeras protestovali: Ostavili korpu proizvoda iz akcije "Bolja cena"
Foto: 021.rs

Građani su ostavili proizvode koji su obuhvaćeni akcijom "Bolja cena" ispred vrata Opštine.

Kako poručuju, na ovu simboličnu akciju su se odlučili kako bi im dali priliku "da prežive" sa potrošačkom korpom do ponedeljka.
Bačkopalančani su počeli sa protestima početkom avgusta nakon pogibije trinaestogodišnjeg dečaka i napada na novinarku BAP vesti koja je predsednika opštine pitala da li još ima neobezbeđenih mesta u gradu.
 
 
Građani nedeljama traže smenu članova opštinskog Štaba za vanredne situacije, te ostavku predsednika opštine Branislava Šušnice, ali i njegovog zamenika Mite Lačanskog, te direktora JP "Standard" Miroslava Sićevića.
  • Milence

    25.09.2023 10:22
    Tigar na dijeti
    Očigledno je da je tragedija koja se desila u BP nakon oluje bila okidač za iskazivanje nezadovoljstva građana stanjem u opštini i sveukupnim stanjem u državi. Sa jedne strane busanje da smo ekonomski tigar a sa druge, narodu se nudi parizer. Nešto tu debelo ne štima. Nezadovoljstvo građana je mnogo veće nego što se može zaključiti na osnovu broja ljudi na protestima.
  • G pen

    24.09.2023 09:23
    Da li su doneli i jogurt?
  • Sonja

    24.09.2023 08:12
    Trtmrt
    Nema kolektivne svesti nema kolektivnog bojkota na svim nivoima. Nazalost mnogo je onih kojima par crvenih zavrsava stvar. A parizer je zivotni domet. Sve bi na mala vrata zato i drze ovu vlast ponavljača.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina