Stranka Zajedno osudila izbacivanje aktivistkinje u Bačkoj Palanci: Šušnica hitno da podnese ostavku

Vojvođanski odbor stranke Zajedno osudio je postupanje obezbeđenja Srpske napredne stranke, koje je tokom dodele Oktobarske nagrade pokušalo da fizički udalji aktivistkinju Branislavu Tatić.
Stranka Zajedno osudila izbacivanje aktivistkinje u Bačkoj Palanci: Šušnica hitno da podnese ostavku
Foto: 021.rs
Ona je tom prilikom lakše povređena.
"Iako su naprednjački kadrovi Branislava Šušnice i ranije pokazivali kakav odnos imaju prema građankama i građanima, ovaj put je njihovo postupanje prevazišlo sve granice normalnosti i ljudskosti", navodi se u saopštenju.
Dodaje se da je ovogodišnju Oktobarsku nagradu dobila Jelena Kojić, žena koja je dodelila otkaz Željku Pejčiću zbog odlaska na protest povodom tragične smrti dečaka.
 
"Sistem nije zakazao - jer ne postoji, ni u Bačkoj Palanci, ni u ostatku Vojvodine i Srbije. Jedina stvar koja je trenutno u našoj zemlji organizovana jesu kriminal i korupcija - to je sada Šušnica ponovo potvrdio", naglasio je je sekretar Vojvođanskog odbora Zajedno Srđan Đurić. 
 
Vojvođanski odbor stranke Zajedno zahteva da se pod hitno utvrdi odgovornost i da se osobe koje su upotrebile fizičku silu sankcionišu, a Šušnicu poziva da podnese ostavku, jer je to jedina stvar koja se može smatrati ispravnom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina