Vozač autobusa preminuo tokom vožnje ka Ravnom Selu, putnici bezbedni

Vozač autobusa prevoznika "Dunavprevoz" preminuo je jutros za volanom na putu Zmajevo - Ravno Selo.
Vozač autobusa preminuo tokom vožnje ka Ravnom Selu, putnici bezbedni
Foto: 021.rs
Pedesetosmogodišnji muškarac skrenuo je s puta oko 6h nakon što mu je pozlilo.
Zaustavio je autobus pre nego što je ostao bez svesti. Niko od putnika nije povređen. 

Telo je poslato na obdukciju.

  • Jelena Nedović

    04.11.2023 19:06
    Hvala dobri ljudi na saučeŝću u moje ime i ime naŝa dva sina .Ja sam supruga preminulog vozača Dunav prevoza ...dobri moj čovek..Veliko srce je prestalo da kuca.Spasavao je druge darujući krv...zaustavio je autobus dok je umirao.Bol zbog gubitka ,a mir u duŝi svih nas koji smo ga voleli jer je spasao sve druge osim sebe.Hvala svima koji su izrazili saučeŝće i bili uz nas.Kolege iz Vrbasa su u neverici i ŝoku doŝli u naŝu kuću isti dan da nam se nadju u nesteći i pomognu na sve načine.Prikupili novčanu pomoć kao kolege i drugari.Piŝem ovo s namerom da izrazim koliko smo povredjeni postupkom rukovodstva firme da se do dana danaŝnjeg niko nije oglasio,nazvao ili doŝao.Sramota...ugine pas pa gazda izadje da ga vidi i pokopa a ne čovek koji je radio poŝteno i zaradjivao isto tom gazdi....Gde je savest..pitam se da li je moguće tako postupiti.
  • Nikola

    31.10.2023 09:24
    Šoferska je tuga pregolema
    pukla guma a rezervne nema. Svaka slava i iskreno poštovanje i divljenje , očigledno dobrom čoveku.
  • Zamenik zamenika

    30.10.2023 10:46
    Život balkanskih tigrova.Stres, nemaština,prekovremeni rad, siromaštvo,najniže zarade u Evropi,najskuplja hrana u Evropi,najviša smrtnost u Evropi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina