Napadnuta članica izborne komisije u Ruskom Krsturu, uočila da se vodi paralelna evidencija birača

U Ruskom Krsturu, na biračkom mestu 34, napadnuta je članica lokalne izborne komisije ispred koalicije Srbija protiv nasilja, saopštio je Zeleno-levi front.
Napadnuta članica izborne komisije u Ruskom Krsturu, uočila da se vodi paralelna evidencija birača
Foto: 021.rs

Kako navode, ona je, "u okviru redovnih aktivnosti, ustanovila da osobe sa lažnim akreditacija na biračkom mestu vode paralelnu evidenciju izašlih birača". 

Nakon što je od njih zatražila da se legitimišu i objasne šta rade, treća osoba je fizički nasrnula na nju, udarila je i otela joj mobilni telefon. 

Predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Vladimir Dimitrijević kaže da na biračkom mestu u Ruskom Krsturu nije došlo do fizičkog napada na članicu izborne komisije iz koalicije "Srbija protiv nasilja".
 
On navodi da je u pitanju bio "verbalni sukob usled nesporazuma, koji se desio van biračkog mesta".
  • Харалампије

    17.12.2023 15:15
    Хоћемо ли нас тројица да одемо до Троштица, да видимо јел ко прије, дал се пева дал се пије... Дал још стоји кућа стара....
  • Limburg

    17.12.2023 12:08
    A s kim i u vezi sa čim se “nesporazumela” van tog birackog mesta?
  • St

    17.12.2023 11:15
    Eu
    Sve laž. Niko nije napadnut.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina