FOTO: Napadnuti posmatrači Crte u Odžacima, automobil im uništen u dvorištu policijske stanice

Programski direktor Crta Raša Nedeljkov rekao je da su posmatrači te organizacije napadnuti u Odžacima i da im je uništeno vozilo.
Kaže da se radi o mobilnom timu Crte koji je posmatrao dešavanja van biračkog mesta 8.
 
"Mobilni tim je uočio radnje za koje su sumnjali da je u pitanju ‘bugarski voz’. Više desetina glasačkih listića se iznosilo iz biračkog mesta i odnosilo u stranačke prostorije prekoputa", rekao je Nedeljkov. 
Kako kaže, obavestili su PU Odžaci i "tada je crni BMW X5 beogradskih tablica prišao biračkom mestu".
 
"Naši posmatrači, iako su u daljini uočili inspektora koji je dolazio po našoj prijavi da uzme izjave, krenuli su da se povlače s tog biračkog mesta i krenuli su put Odžaka do policijske stanice", ispričao je Nedeljkov.
Dodao je da je posmatrače sve vreme pratilo to vozilo, ali uspeli su da dođu ispred policijske stanice, gde im je vozilo i uništeno.
 
 
"Ovi posmatrači su povučeni sa posmatranja i povukli smo našeg posmatrača sa biračkog mesta 8. Ovo je izolovan slučaj, ali uznemirujući, imajući u vidu da nam se ovako nikada nije dogodilo", zaključio je Nedeljkov.

Napadači na posmatrače Crte su privedeni i biće procesuirani, rečeno je na konferenciji Republičke izborne komisije koja je osudila ovaj incident.

  • Boki

    17.12.2023 15:34
    Bezumni šibicar na čelu armije slugu, nitkova i moralnih nakaza dokle, Srbijo. Jim
  • Kokša iz Karlovaca

    17.12.2023 14:34
    IZBORI
    Takvi bi izbori bii u Nemačkoj 1945
  • Pera

    17.12.2023 14:27
    Prosle godine su, zaposleni firme sa gazdom bacali kamenje na sugradjane, pa medju njima i na mog 75-godisnjeg komsiju penzionera, koji mrava ne bi zgazio, jer se bunio oko sece sume. Za bacanje kamenja, gazda i firma su nagradjeni novim poslom sa drzavnim telekomunikacionim operaterom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina