Bač: Naprednjaci u zadnji čas otkazali zakupljenu salu za rasprodati koncert Šerbedžije

Producent Zdravko Vulin izjavio je da su mu opštinske vlasti "predvođene takozvanim koordinatorom" Srpske napredne stranke (SNS) u Baču u poslednji momenat otkazale već zakupljenu salu.
U ovoj sali je u 20 časova trebalo da bude održan koncert glumca Radeta Šerbedžije.
 
"Imali smo zakupljenu salu, rasprodali smo sve ulaznice, a onda je neki lokalni koordinator iz SNS-a rekao da ne možemo da dobijemo termin i otkazao već plaćenu i zakupljenu salu, iako smo rasprodali svih 400 ulaznica", rekao je Vulin, koji je organizator koncerta.
Dodao je da sada pokušavaju da obezbede uslove da se koncert održi na otvorenom i ocenio da je "neverovatan i skandalozan" način na koji im nije dozvoljeno da montiraju opremu u zakupljenoj sali.
Vulin je naveo da je Šerbedžija stigao još juče u Bač, da su danas obišli grad, tvrđavu i manastir, da bi ih potom zatekla informacija o otkazivanju koncerta.
 
"Rade Šerbedžija je spreman da se obrati ljudima i da izađe pred njih, koncert će se održati. Pozivamo sve sa kupljenim ulaznicama da, kako su i planirali dodju na koncert", kazao je Vulin.
  • ..

    30.12.2023 14:55
    Oni koji ne podnose različiti akcenat i ne podnose "dođoše" te hoće da ih proteraju kako bi kreirali homogenu kulturu u Vojvodini ovde tvrde kako neko ne trpi ni sekundu različitosti. Upravo vi ne trpite da delite bilo šta sa drugima ali da unosite podele tu ste maheri. Upravo ste vi deo baš te čorbe koju kritikujete a ovo su na delu vaša sopstvena načela.
  • Zare

    28.12.2023 15:58
    Ovo se nikako drukcije ne moze nazvati nego putinizacija Srbije.
  • Neoplanta

    28.12.2023 13:26
    Rade
    Sramota;mislim da im smeta to sto je Rade rekao da je velika razlika
    "izmedju nas Srba iz Hrvatske i Srbijanaca"on nije nikoga hteo da uvredi naravno da se razlikujemo kao na primer Novosadjanin i Beogradjanin nisu isti,ali sto uopste to moramo da pominjemo glupoj i nacisticki orijentisanoj Srpskoj Nenormalnoj Stranci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina