Optužnica protiv Somborca koji je pucao na pripadnike Žandarmerije

Potvrđena je optužnica protiv šezdesettrogodišnjeg Somborca koji je 7. juna, nakon porodičnog nasilja, pucao na pripadnike Žandarmerije.
Optužnica protiv Somborca koji je pucao na pripadnike Žandarmerije
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, optužnicu je potvrdilo vanpretresno veće Višeg suda u Somboru, ali ona još uvek nije pravnosnažna.
 
Somborac se od privođenja nalazi u pritvor zbog sumnje da je počinio tri krivična dela: teško ubistvo u pokušaju, nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

Sumnja se da je on najpre pretio supruzi da će je ubiti, nakon čega je ispalio jedan hitac iz pištolja u zid kuće, posle čega je pozvana policaja. 

Nakon što su pripadnici MUP-a izašli na teren, osumnjičeni je pucao i na njih. Kako je tada saopšteno iz somborskog Višeg javnog tužilaštva, prilikom intervencije, kojoj je pridružila i Žandarmerija, koji su upozorili osumnjičenog da baci oružje, isti je ispalio najmanje četiri hica iz pištolja u pravcu policajaca, pri čemu su dvojica povređena
 
U akciji je ranjen i osumnjičeni, koji je potom hospitalizovan i operisan u Somboru.
  • mile

    09.01.2024 12:11
    Zašto je ranjen? Zar nisu prošli obuku gađanj? Izgleda loše gadjaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina