Lažni prodavac posuđa iz kuće u Šidu ukrao 7.000 evra, dok je bežao kolima na pešačkom udario ženu

Policija u Šidu uhapsila je rumunskog državljanina S. B. (23) zbog teške krađe i teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Lažni prodavac posuđa iz kuće u Šidu ukrao 7.000 evra, dok je bežao kolima na pešačkom udario ženu
Foto: 021.rs
Sumnja se da je juče, kao prodavac posuđa ušao u kuću starije žene, ukrao 7.000 evra i automobilom marke "ford" pobegao u nepoznatom pravcu.
 
Takođe se sumnja da je po dolasku u Bačince automobilom udario pedesetpetogodišnju ženu koja je prelazila kolovoz na obeleženom pešačkom prelazu gurajući bicikl, nakon čega je, zajedno sa biciklom pala na zaustavljeni automobil ispred pešačkog prelaza. 
Ona je zadobila teške telesne povrede, konstatovane u sremskomitrovačkoj bolnici.
 
Prilikom hapšenja, policija je kod osumnjičenog pronašla ukradeni novac i vratila vlasnici.
Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.  
  • Dusan Dimitrijevicta

    20.01.2024 10:24
    Taj bio i u Paracinu
  • Simonida

    18.01.2024 10:14
    Dolijao?
    I mene je zaustavljao više puta. Jednom je tražio neku pomoć. Ja sam se mašila telefona i rekla da mogu pozvati policiju da mu pomogne. Brzinom munje je uleteo u onaj svoj krš i otperjao.
  • neko iz mase

    18.01.2024 09:37
    i dalje operise
    Verovatno isti taj, jer ista je prica, onomad pred novu godinu, voza se sa jos nekim likom u autu stranih tablica po parkingu biga, blicne ti, ti stanes, kontas treba coveku pomoc jer su strane table i onda krece prica "ja sam majdar, oce za gospodju da ti proda nesto lepo trte mrte...". Kaze, parkiraj da ti pokazem posudje, hahahah how yes now

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina