Uhapšena razbojnička trojka iz Novog Bečeja

Zrenjaninska policija uhapsila je M. B. (20), I. I. (32) i A. M. (51), iz okoline Novog Bečeja, zbog sumnje da su počinili dva razbojništva, saopštio je MUP.
Uhapšena razbojnička trojka iz Novog Bečeja
Foto: 021.rs

M.B. i I.I. se sumnjiče da su, 24. januara, oko 23 časa, maskirani ušli u kuću pedesetpetogodišnjeg muškarca u okolini Novog Bečeja, vezali ga uz pretnje nožem i palicom i ukrali 50.000 dinara.

Sumnja se da su oni, 27. januara, preteći plastičnim pištoljem sedamdesettrogodišnjoj i pedesetosmogodišnjoj ženi, iz njihove kuće ukrali 4.000 dinara.
Prema navodima iz MUP-a, A.M. je, kako se sumnja, učestvovala u organizovanju ovih krivičnih dela i pomagala M.B. i I.I. nakon izvršenja.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.
 
  • Pera

    28.01.2024 16:52
    Tako je udri narodna milicijo pa znate li vi šta bi bilo da svi kradu tako ogromne svote

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina