U Zrenjaninu će večeras ponovo teći "žuta" voda iz slavina

Javno-komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin saopštilo je da će večeras ponovo preuzeti snabdevanje grada vodom zbog postavljanja nove opreme u fabrici vode.
U Zrenjaninu će večeras ponovo teći "žuta" voda iz slavina
Foto: Pixabay
"U skladu sa planiranom dinamikom realizacije Projekta prečišćavanja vode u Zrenjaninu, a nakon uspešno realizovane Faze 1 (tehnička voda) i dvomesečnog testiranja, u okviru Faze 2 vršiće se aktivnosti na implementaciji nove opreme na postrojenju i planirani građevinski radovi", saopšteno je iz tog preduzeća.
To znači da će ponovo u česmama imati žutu vodu.
Zrenjaninci će praktično u česmama ponovo imati "žutu vodu s arenom" koja je zabranjena za piće pre 20 godina, a ne "belu" bez boje i mirisa, takođe zabranjenu za piće, isporučivanu iz prečistača-fabrike vode u vlasništvu "Pannonian Water" od decembra prošle godine.
  • Zrenjaninac

    10.02.2024 18:27
    Implementacija pameti
    Ima nešto u toj novoj tehničkoj vodi. Bojleri prvo pucketaju, pa ronđaju i onda crknu. Svi ćemo uskoro pocrkati kada proteče njihova "zdrava" česmovača. Inače, popravka bojlera više košta nego flaširana voda.
  • marija

    10.02.2024 11:01
    voda
    Do sledecih izbora zuta voda
  • Dzoni

    10.02.2024 10:58
    Pa
    Prosli izbori, sta su i cekali do sad :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina