Otrovom za glodare ubio dve srne u Kuli

Pripadnici MUP-a, Grupe za suzbijanje ekološkog kriminala u Somboru, podneli su krivičnu prijavu protiv tridesetogodišnjeg muškarca zbog zagađivanje hrana i vode za životinje.
Otrovom za glodare ubio dve srne u Kuli
Foto: Pixabay
On se sumnjiči da je otrovne hemikalije pomešao sa semenskom pšenicom i napravio mamce za trovanje glodara.
Potom je na jednoj parceli koju koristi u Kuli tu smesu prosuo po zemlјi sa tek izniklom pšenicom koju je divlјač koristila za ishranu.
Kako se sumnja, zbog ovog otrova, uginule su dve srne u vlasništvu jednog lovačkog udruženja.
  • CISTAC

    14.02.2024 08:50
    I? Kad drzava ne preduzima nista i ne nadoknadjuje stetu na usevima koju izazovu divlje zivotinje i ne brine o ishrani srna sta se sada mesa,hapsi coveka i ostalo? Treba para drzavi da se ne lazemo,ne sekiraju se oni ni za zivote bolesne dece u srbiji a ne za dve srne koje bi svakako neki politicar odstrelio u krivolovu za vikend sa ekipom "biznismena"
  • Elmer davež

    14.02.2024 08:31
    Srne u vlasništvu lovačkog udruženja pravile štetu na tek iznikloj pšenici.
    Pitam se da li bi lovačko udruženje platilo štetu čoveku koju su srne napravile ili bi se, po običaju, pravili blesavi.Koliko znam vlasničke životinje treba da su pod kontrolom vlasnika a ne da se slobodno šetaju.Mada u celoj vesti mi je najjača Grupa za suzbijanje ekološkog kriminala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina