FOTO: Dvojici meštana Vršca zaplenjene lovačke puške, pištolj, bomba, meci, a jednom i droga

Policija u Pančevu je, u dve odvojene akcije, zaplenila veću količinu oružja i municije i, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivične prijave protiv dve osobe.
Policija je u stanu sedamdesetdvogodišnjeg muškarca iz okoline Vršca pronašla ručnu bombu, malokalibarsku i lovačku pušku, malokalibarski pištolj, prigušivač, oko 180 komada malokalibarske municije i oko 80 komada puščane municije.
U stanu i vikendici tridesetpetogodišnjeg muškarca iz Vršca nađena je lovačka puška sa optikom, 24 metka, kao i oko 63 grama marihuane i trag amfetamina.
 
Protiv njega će biti podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje droga.
  • Lala

    14.02.2024 17:26
    A Kosovo?
    24 metka, ali kakva?
    Kladio bih se da je u pitanju kalibar 8x57 (karabin sa 2 obarače, zadnja je "ubrzica") i 9 bojevih i 15 manevarskih metaka.
    Sa onih 15 manevarskih teško da bi mogao bilo kome (ili čemu) naškoditi sa razdaljine veće od 2 metra.

  • Osmeh Vojvodine

    14.02.2024 09:02
    Trag amfetamina? Ovo je za anale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina