Subotica: Vozio 198 km/h tamo gde je dozvoljeno 80 km/h

Saobraćajna policija u Subotici isključila je iz saobraćaja i zadržala trojicu vozača zbog prekoračenja brzine i upotrebe opojnih supstanci, saopšteno je iz Policijske uprave Subotica.
Subotica: Vozio 198 km/h tamo gde je dozvoljeno 80 km/h
Foto: 021.rs
U blizini tog grada iz saobraćaja je isključen 51-godišnji vozač "opela" koji je vozio brzinom 198 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80.
Saobraćajna policija u Bačkoj Topoli zaustavila je 27-godišnjaka koji je vozio "pežo" sa 1,47 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
 
U Subotici je iz saobraćaja isključen 23-godišnjak koji je zatečen kako upravlja vozilom pod dejstvom kanabisa.
Ovim vozačima određeno je zadržavanje i oni su privedeni prekršajnim sudijama.
 
Iz MUP-a apeluju na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje bezbednosti i bezbednosti drugih.
  • Šanel od Kokoa

    19.02.2024 10:49
    Ovoga će biti sve dok ovakvi za svoja "dela" ne počnu da odgovaraju KRIVIČNO, umesto prekršajno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina