FOTO: Uskoro gotov put od Bačkog Monoštora do Kupusine

Izgradnja lokalnog puta na odbrambenom nasipu od Bačkog Monoštora do Kupusine privodi se kraju.
U toku je asfaltiranje gornjeg habajućeg sloja asfalta, koji se radi u dužini od 5,3 kilometra i širine 5,5 metara, a kada bude završen, uz 5,3 kilometra koji su urađeni u delu opštine Apatin, omogućiće brži i bolji transport ljudi, robe i usluga u ovom delu Zapadnobačkog okruga i lakši pristup graničnim prelazima.
"Kada se završi sa završnim slojem asfalta, preostaje još da se urade bankine, horizontalna signalizacija i da mi kao Grad uradimo odbojne ograde na krivinama koje se nalaze na ovoj trasi puta. U ovoj godini nas očekuje nastavak radova na putu od Riđice do Rastine koji će povezati ova dva naseljena mesta, a završili smo jedan veliki projekat izgradnje nove saobraćajnice od Stapara do Sivca", rekao je gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.
 
Izgradnju puta od Bačkog Monoštora do Kupusine finansiraju pokrajinska Uprava za kapitalna ulaganja i Grad Sombor, a izvođač radova je "Ekstra Auto Transport" iz Vrbasa.
 
 
  • Sima

    25.02.2024 17:25
    Dzaba ste krecili
    Ko ce Vam ici tim putem naprednjaci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina