Pijan i na amfetaminu vozio bicikl kroz Suboticu - policija mu oduzela dvotočkaš

Policija u Subotici iz saobraćaja je isključila 34-godišnjeg muškarca koji je upravljao biciklom sa 1,38 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom amfetamina, saopštio je MUP.
Pijan i na amfetaminu vozio bicikl kroz Suboticu - policija mu oduzela dvotočkaš
Foto: Pixabay
"Saobraćajna policija utvrdila je da je ovog Subotičanina u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima oduzet bicikl", navodi se u saopštenju.
Dodaje se da je vozaču određeno zadržavanje.
On će biti sproveden u Prekršajni sud u Subotici.
  • Zika bivsi policijac

    11.03.2024 23:52
    Svaka cast za policiju.Ovo je pravi primer da se zakoni primenju bez kompromisa a oduzeto vozilo od prestupnika je vrlo dobar potez jer se doticni sprecava da pravi dalje prekrsaje i ugrozava druge ucesnike u saobracaju.
  • Marko

    11.03.2024 12:55
    Za Gorana
    Pa ako ideš pijan trotoarom skinu ti patike i sediš pored zida 12 sati. Posle odeš u stanicu po patike. Zato ja uvek u kesu ubacim papuče za nedajbože.
  • CItalac

    11.03.2024 08:11
    Policijo, zaista, svi vicevi o vama imaju istinitu podlogu. Vaspitali su me u duhu jednakosti, i mislio sam da su to predrasude ali zaista, kako vas nije sramota. Da smo neka zemlja od ranije, u redu ali evo bukvalno kroz prozor gledam divljanje ludaka u crnim autoobilima a policiju ne vidim nigde. Policija se okomila na babe koje prodaju cveće na ulici. Šta vam stoji ispod te kape? Zar niste u službi naroda? OVo je kao Južna Amerika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina