FOTO, VIDEO U toku rekonstrukcija pruge Lukićevo - Zrenjanin Fabrika: Radovi narednih devet meseci

U toku je rekonstrukcija pruge Lukićevo - Zrenjanin Fabrika, u dužini nešto manje od osam kilometara, između Orlovata i Zrenjanina.
Kako kažu u Infrastrukturi železnice Srbije, radovima će biti obuhvaćen prolazni kolosek, kao i četiri skretnice u stanici Lukićevo.
 
U okviru radova biće uređeno i šest putnih prelaza na toj pruzi, od kojih je jedan u blizini Lukićeva asfaltiran, dok je ostalih pet na ukrštanjima sa atarskim putevima.
Radovi su počeli 20. februara, a rok za završetak posla je devet meseci.
 
 
Vrednost radova je oko 500 miliona dinara.
Radovi na ovoj deonici su nastavak rekonstrukcije pruge Novi Sad - Rimski Šančevi - Orlovat - Zrenjanin. Prošle godine rekonstruisane su deonice Titel - Orlovat i Orlovat - Lukićevo, u ukupnoj dužini nešto više od 36 kilometara.
 
 
Poslednji put su radovi na toj pruzi obavljeni pre šest decenija, navela je "Infrastruktura železnice Srbije".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina