Četvorica u Pančevu vređala i tukla hrvatske državljane

Četvorici osumnjičenih za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu.
Četvorica u Pančevu vređala i tukla hrvatske državljane
Foto: 021.rs
Zadržavanje je određeno N.R, M.K, Ž.M. i F.M, svi iz Omoljice.
"Osumnjičeni su uhapšeni jer se terete da su 13. aprila oko 1.20 časova u Pančevu, na parking prostoru u blizini ugostiteljskog objekta 'Šaran', izazivali nacionalnu mržnju među narodima tako što su po nacionalnoj osnovi vređali oštećene N.K, K.R, M.B. i M.K, svi državljani Republike Hrvatske, te su zadavali udarce rukama i kaiševima N.K. i K.R, kao i B.L. i M.C, dvojici državljana Srbije, usled kojih su oštećeni zadobili lake telesne povrede", kaže tužilaštvo u  saopštenju.
Osumnjičeni će u Više javno tužilaštvo u Pančevu biti sprovedeni radi saslušanja.
  • @Miloš

    15.04.2024 22:34
    I to treba da je opravdanje? E pa vidite, nije! To ima jedan drugi naziv! Sramota me je zbog svega što se dešava ovde, zbog takvih kojima je to u redu!
  • Slobodan

    15.04.2024 05:45
    Ništa novo
    Momci iz Omoljice su Poznati po stvaranju nereda. Oduvek su skloni tučama. Nisu oni imali pojma na koga nasrću.
  • Miloš

    15.04.2024 04:47
    Klasika
    Eh koliko je u Hrvatskoj sličnih slučajeva samo sa obrnutim činiocima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina