Ukrali 50 jaganjaca i dve motorne testere u Bečeju, radnika obezbeđenja pretukli i zaključali

Policija u Bečeju uhapsila je V.S. (26) M.S. (22) i T.K. (23) koji se sumnjiče za razbojništvo jer su zadali više udaraca radniku obezbeđenja jednog salaša u Bečeju.
Ukrali 50 jaganjaca i dve motorne testere u Bečeju, radnika obezbeđenja pretukli i zaključali
Foto: Pixabay
Kako navodi novosadska policija, oni su ga zaključali i ukrali 50 jaganjaca i dve motorne testere.
Ubrzo nakon prijave policija je rasvetlila to krivično delo, identifikovala osumnjičene, našla jednu testeru i 23 već prodata ukradena jagnjeta koja su vraćena vlasniku.
Četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni osnovnom javnom tužiocu u Bečeju.
  • Ssy

    08.05.2024 07:35
    Nije vic
    Srbija je zemlja u kojoj stopa kriminala stalno opada - kaže vlast,ali izgleda da lopine i siledžije nisu o tome obaveštene.
  • Lepi cane

    08.05.2024 07:33
    Ah taj Becej...
    ... ... ...
  • Kosa

    08.05.2024 01:03
    Krajnje je vreme da se za razbojništvo i kradje pooštri zakon na drakonske kazne. Inače, pošteni gradjani moraju uzeti pravdu u svoje ruke. Pa, ko preživi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina