Sutra sahrana Tijane Jurić i Dan žalosti

Sahrana ubijene Subotičanke Tijane Jurić (15) biće u petak u 17 časova na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi.
Sahrana ubijene Subotičanke Tijane Jurić (15) biće u petak u 17 časova na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi.

Jedan čas ranije u 16 časova održaće se opelo u Srpskoj pravoslavnoj crkvi Svetog Vaznesenja Gospodnjeg u Subotici.

Gradsko veće u Subotici odlučilo je danas da u petak proglasi dan žalosti u tom gradu zbog ubistva 15-godišnje Tijane Jurić.

Drugarice i drugovi Tijane Jurić sutra će se okupiti u centru Bajmoka, na platou kod kruga, kako bi, paljenjem sveća, odali pomen Tijani. Okupljanje je u petak u 19 časova u centru Bajmoka. Tijanini drugari pozivaju sve građane koji žele da im se pridruže, uz molbu da ponesu sveće sa sobom.

Telo Tijane Jurić nađeno je u okolini Sombora. Policija je uhapsila Dragana Đurića koji je priznao ubistvo i pokazao mesto na kojem je zakopao telo.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula, nedaleko od sportskog centra u Bajmoku. U potragu za njom, uz srpsku, uključila se i mađarska policija, kao i Evropol i Interpol.

  • xy

    07.08.2014 21:52
    Osobe koje su lupile minuse Neđinom komentaru, za njihovo dobro, pod hitno treba da traže uput za psihijatrijsko posmatranje. I ne samo za njihovo dobro. Gadite mi se, ko god da ste.
  • Юрий

    07.08.2014 21:18
    Очень жаль, такая девушка хорошая ! Боже, где справедливость.
  • Jan Meleg

    07.08.2014 19:37
    Ceo dan ne mogu da dođem sebi,jako sam potresen vešću o tragediji Koliko sam još prekjuče delio status o Tijani nadajući se da če je nači živu i zdravu.Iskreno saučešće porodici Jurić.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.