Vučić: Čanak i Tadić da odluče do 24. septembra

Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je liderima LSV Nenadu Čanku i NDS Borisu Tadiću da imaju rok do 24. septembra da se odluče da li će se priključiti bloku okupljenom oko naprednjaka i srušiti vlast Bojana Pajtića, koji se nalazi na čelu vojvođanske vlade, objavio je Kurir.
Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je liderima LSV Nenadu Čanku i NDS Borisu Tadiću da imaju rok do 24. septembra da se odluče da li će se priključiti bloku okupljenom oko naprednjaka i srušiti vlast Bojana Pajtića, koji se nalazi na čelu vojvođanske vlade, objavio je Kurir.

Pozivajući se na neimenovane izvore, Kurir u današnjem izdanju navodi da naprednjaci pregovaraju s pojedinim poslanicima DS da pređu u njihovu koaliciju, čime ujedno slabe Pajtića, ali i umanjuju potrebu za LSV i NDS.

Taj izvor navodi da je jedan od pokrajinskih poslanika iz redova DS "na to pristao i da će uskoro biti otkriveno ko je u pitanju, a verovatno će nedugo zatim biti saopšteno i ime drugog poslanika koji napušta demokrate".

"Prelazak te dvojice trebalo bi da "povuče" nogu i za bar još dvojicu-trojicu njima bliskih poslanika, što bi automatski moglo da izbaci iz priče LSV i NDS", citira Kurir reči neimenovanog izvora. Kurir dodaje da u LSV nisu komentarisali ove navode, ali da je Konstantin Samofalov iz NDS rekao da im niko nije dao rok i da toj stranci "takve ultimativne zahteve ne može da upućuje nijedna stranka, niti ijedan lider".

  • SNS iskreno

    16.09.2014 07:06
    Najbolje da se krene sa hapsenjem gos. Vucicu, jer stvarno u praksi nije poceta borba protiv kriminala u Vojvodini a pogotovo u Novom sadu , lopovluk i dalje traje u JKP. krajnje vreme da se lopovi pocnu hapsiti u Novom sadu .SAMO NAPRED
  • kuvani

    15.09.2014 19:15
    kukuruz
    Vucicu,premijeru, pitanje za vas zasto to niste vi naprednjaci uradili onda kad ste bili jaki u Vojvodini posle republickih izbora trebali ste samo da raspisete izbore pokrajinske,pokrajina nije ustavotvornija od republike mogli ste aaa zasto niste ...ko je od vas legao na rudu ili na bankovni racun ,sad vam je kasno nemate tu snagu u Vojvodini pa sad dtrugi da resavaju ono sto vi niste eeee bas ste bagra,manite se kineza abu dabija i drugih stvari drzava vam tone u sve vece blato nece nam niko pomoci ako mi sami sebi nepomognemo i neresimo se tajkuna,korumpirane policije i sudstva i na kraju da se resimo ne znanja i nesposobnih ljudi ...kako neko moze da donosi zakon o radu a nikad nije nigde radio ....kako.... sit ne veruje gladnom.
  • jo

    15.09.2014 12:11
    Bolje prvo
    Bolje prvo poizgrađuj one kuće što si onim poplavljenim jadnicima obećao.A i ti što ti preleću nek prvo sidju sa državne si..e pa nek onda preleće gde god hoće.Ili će i oni u zonu ili luku na jasle kao neki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.