Kriminalac pušten kući jer je alergičan na zatvor

Jedan mafijaš, osuđen na 14 godina zatvora, pušten je jer je alergičan na zatvor.
Jedan mafijaš, osuđen na 14 godina zatvora, pušten je jer je alergičan na zatvor. Naime, kako prenosi Dejli Mejl, Đulijano Lampada izgubio je za 7 meseci 10 kilograma a da nije napustio svoju ćeliju.

On je odbijao da jede sve osim voća i grickalica dok je bio u zatvoru. Posle pregleda desetine lekara on je proglašen nesposobnim za zatvor. Lampada je kako tvrde stručnjaci zbog načina života razvio averziju prema ljudima u uniformi, a zbog rešetki na ćeliji je upao u depresiju.

Sudija u Milanu mu je dozvolio da bude u kućnom pritvoru kako bi mogao da se oporavi.

Lampada je uhapšen u novembru 2011. i osuđen na 14 godina i pet meseci zbog povezanosti sa mafijom.

  • 03.06.2015 08:58
    Neverovatno...
  • Y

    02.06.2015 20:39
    Italija =
    Srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.