Šef 800 radnika vodi na krstarenje Karibima

Zahvaljujući velikodušnosti šefa kompanije "Berč Kabinet", radnici ovog proizvođača kancelarijskog nameštaja zemeniće smrzavanje u američkoj državi Ajova suncem i plažama Karipskih ostrva.
Svi zaposleni ove kompanije iz grada Vaterloa, njih više od 800, početkom naredne godine ići će na besplatno krstarenje, najavljeno je na Fejsbuk stranici kompanije.
 
"Odlazimo 8. januara. Prvo ćemo čarter letovima otputovati u Majami gde ćemo odsesti u hotelu od pet zvezdica. Potom ćemo se u ponedeljak, 9. januara, otisnuti na krstarenje", rekao je za "Vaterlo sedar" Fols Kurijer predsednik kompanije Geri Berč.
 
Berč je zaposlenima rekao da je krstarenje nagrada za ostvarene poslovne ciljeve. 
 
Predsednik kompanije je pre godinu dana krstarenje ponudio kao podsticaj zaposlenima.
 
"Pokušali smo da motivišemo naše ljude da ostvare ciljeve, kako one usmerene na naše klijente, tako i one finansijske", dodao je Berč.
  • dobrotvorka

    31.12.2016 08:56
    APLAUZ, BRAVOOO
    Hoće li i "naši logori" a zapravo njihove firme (američke) da se ugledaju na BERČ?
  • Anonimus

    30.12.2016 15:31
    Pohvalno
    Da, zar je to moguće u propaloj Americi? Meni gazda kaže da u kapitalizmu nema praznika ni ovako velikog godišnjeg od 20 dana od kojih je (7 UKRADENO). Takođe dodaje da se tamo radi svaka subota(ne plaćeno) i da je to normalno. Gledam ga i samo se smešim a sa strane spremam svoju kombinaciju gde ću raditi samo za sebe.
  • Smrdija

    30.12.2016 15:21
    Kod nas bi tih 800 radnika moralo da plati dug firme .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti