VIDEO: Krenuo kući biciklom, mesec dana vozio u pogrešnom smeru

Radnik u Kini je želeo da za Novu godinu ode kući i vidi porodicu, međutim, nije imao para za kartu za voz, pa je odlučio da krene biciklom.

On je putovao više od mesec dana, ali sve vreme u pogrešnom smeru. Kinez je bio odlučan u želji da vidi porodicu za praznik, pa se osmelio i krenuo biciklom na put dugačak čak 1.700 kilometara do rodnog grada Ćićihar.

On je rekao da je novac potrošio u internet kafeu i da zbog toga nije imao novca za kartu, prenosi People's Daily Online.

Problem je nastao jer predani čovek nije znao da čita znake na putu, pa se oslonio na pomoć neznanaca koji su ga pogrešno upućivali.

Policija ga je zaustavila na auto-putu 21. januara zbog vožnje dvotočkaša po toj vrsti puta. Nakon što im je ispričao gde se uputio i šta mu se desilo, oni su mu rekli da sve vreme ide u pogrešnom smeru, čak 500 kilometara. Policajci su se fotografisali sa njim, a zatim su mu kupili kartu za voz do kuće.

Ono što je nejasno je: kako je uspeo da potroši novac u interent kafeu, a tvrdi da ne zna da čita, napisao je portal People's Daily Online.

  • Hančamara

    30.01.2017 18:16
    bleeeeee
    Kakva šupljaka.Ahahahaa.Da nije u neka doba dobio krila i poletio preko interneta.
  • VladimirNS

    30.01.2017 08:42
    dečko šta ti radiš
    Ko kaže da je čitao u internet kafeu, možda gledao gole ženskinje;)
  • nss

    30.01.2017 06:33
    nss
    ovo nije kinez ovo je neki nas naprednjak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.