Zbog čega vas sve mogu izbaciti iz Mekdonaldsa

Šesnastogodišnja Kristin Ferenc i njena devojka u suzama su napustile Mekdonaldsov restoran u Boltonu u Velikoj Britaniji, zbog poljupca u obraz.
"Sa nama na ručku bila je i jedna rođaka. Primetila sam čistačicu koja se motala oko nas i čim sam devojku poljubila u obraz, prišla nam je i zamolila nas da odemo zbog neprikladnog ponašanja", ispričala je Kristin za “Metro”. 
 
"Pitala sam je da li je homofobična, ali nisam dobila odgovor. Sigurna sam da u Mekdonaldsu viđa mnogo gore stvari nego što je poljubac u obraz”, kaže studentkinja iz Farnvorta, koja se potom žalila upravi.
 
Odgovor koji je dobila je još više razočarao. "Rekli su mi da će razgovarati s njom ako se to ponovi, a to nije dovoljno. Mi želimo izvinjenje. Tamo se sigurno nećemo vraćati", dodaje.
 
Obe devojke su učenice koledža u Boltonu gde su se i upoznale, a u vezi su skoro godinu dana.
 
Portparol Mekdonaldsa je rekao da su pokrenuli internu istragu povodom ovog slučaja, kao i da je diskriminacija ove vrste za njih potpuno neprihvatljiva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti