Pacov izazvao kratak spoj i nestanak struje za vreme baletske predstave

Izazvavši kratki spoj i nestanak struje u australijskom gradu Adelejdu, jedan pacov je izazvao pravu pometnju na baletskoj predstavi "Uspavana lepotica", kada su članovi ansambla i gledaoci uz pomoć džepnih lampi evakuisani iz Festivalskog centra.
Južnoaustralijska elektroprivreda je potvrdila da je pacov izazvao kratak spoj u jednom postrojenju od 11.000 volti, nakon čega je severozapadni deo grada ostao bez struje na dva sata.
 
Kada je oko 2.000 gledalaca shvatilo da potpuna tama nije deo predstave nastalo je komešanje, a potom su obavešteni da se radi o nestanku struje, te da će biti evakuisani iz pozorišta.
 
Bilo je to poslednje izvođenje predstave "Uspavana lepotica" u ovoj sezoni, kazali su organizatori, te uputili izvinjenje ansamblu i gledaocima.
  • Mile

    13.07.2018 10:34
    Kod nas zbog domaćih pacova nestaje ne samo struja već i čitava preduzeća, penzije, plate, državni fondovi a odnekud se pojavljuju fantomi razne namene. Šta bi mi dali za samo jednog pacova zbog koga se smo prekida baletska predstava a sve ostalo funkcioniše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.