Kupio kredenac, u njemu pronašao 95.000 evra i novac vratio prodavcu

Jedan rumunski državljanin pronašao je 95.000 evra u polovnom kredencu kupljenom preko interneta i novac vratio vlasniku.
Kupio kredenac, u njemu pronašao 95.000 evra i novac vratio prodavcu
Foto: Pixabay
Samuel Stanisi i njegova žena rekli su da su bili šokirani i da nisu mogli da spavaju kada su pronašli novac. Rumun je zatim otputovao u grad u kojem je živeo čovek od koga je kupio nameštaj da bi mu vratio novac.
 
Prodavac, čije ime nije saopšteno, nije znao da su novčanice od 500 evra bile sakrivene u metalnoj kutiji u kredencu. On je taj nameštaj nasledio od oca.
 
Vlasnik novca je čoveka koji je pronašao ušteđevinu nagradio za poštenje.
  • Sundjer Bob

    14.11.2018 22:40
    Keba Krabo ti li si?
  • Kaćanka

    14.11.2018 11:01
    Sve moj do moga
    Opet neka istinita priča....ima li neko da ne bi vratio...dosta mi je ovih sto bi vratili! Kad, ako nadjem javicu ali vratiti neću
  • marko

    13.11.2018 23:57
    bilo bi interesantno
    ...videti da li je ovo vest ili "vest"....
    ne umanjujuci ideju da postoje dobri ljudi, ali mozda postoje "proizvodjaci" stvarnosti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.