Lisica pronađena na 72. spratu nebodera

Zalutala lisica pronađena je na vrhu najvišeg evropskog nebodera u izgradnji, Shard London Bridgea. Graditelji su otkrili preplašenu životinju na 72-om spratu nebodera, na visini od 288 metara iznad zemlje.

Zalutala lisica pronađena je na vrhu najvišeg evropskog nebodera u izgradnji, Shard London Bridgea. Graditelji su otkrili preplašenu životinju na 72-om spratu nebodera, na visini od 288 metara iznad zemlje.

Lisicu koja je dobila ime Romeo, prvi je ugledao radnik koji upravlja dizalicom, nakon čega su pozvani stručnjaci. "Prvo nisam verovao da je lisica zaista tamo. Mislio sam da je to neka šala", rekao je jedan od stručnjaka, Les Leonard. Kaže kako su lisicu ponovo videli drugog dana kada se penjala merdevinama visokim tri metra. "Bilo je kao u snu, nismo mogli da verujemo da se lisica može popeti tako visoko", tvrdi on.

Lisica je u zgradu dospela preko središnjeg stepeništa i odatle se popela na vrh. Živjela je na 72-om spratu i hranila se ostacima građevinskih radnika. Dve nedelje nakon što je viđena, lisica je uhvaćena pomoću kaveza u koji je stavljeno pileće meso kao mamac. "Bila je to mlada lisica i izgledala je začuđujuće dobro. Za 14 godina nisam video tako nešto", rekao je Les koji je Romea odveo u azil za životinje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.