U Zambiji povučen afrodizijak jer je bio predelotvoran

Kompanija u Zambiji prekinula je proizvodnju pića koje reklamira kao snažan afrodizijak pošto se korisnik u Ugandi požalio na srčanu aritmiju i erekciju koja je, prema njegovom mišljenju, trajala - malo predugo.
U Zambiji povučen afrodizijak jer je bio predelotvoran
Foto: Screenshot
"Prekinuli smo i proizvodnju i distribuciju i otvorili internu istragu", objavila je kompanija Revin Zambia Ltd.
 
Piće komercijalnog naziva "SX Energy Natural Power" omiljeni je afrodizijak u Zambiji, ali i susednim državama. Reklamira se kao piće za podsticanje polne moći i sadrži prirodne ekstrakte biljaka đumbir i tongkat, ali za obe je poznato da imaju afrodizijačka svojstva.
 
U Lusaki se piće popularno i nedvosmisleno naziva "sedam sati", ali za jednog Uganđanina to je ipak bilo malo previše. Nakon konzumacije afrodizijačkog napitka, požalio se na palpitacije, hladan znoj i erekciju u trajanju šest sati, zbog koje se zabrinuo.
 
Ugandska agencija za lekove analizom je utvrdila da piće sadrži i sildenafil, molekul slavne "Viagre", pa je vlada naredila zaplenu svih količina pića i objavila upozorenje stanovništvu. Vlasnik zambijske kompanije insistira na kvalitetu svog proizvoda, za koji tvrdi da sadrži isključivo prirodne sastojke i poručuje: "U Zambiji sa 'SX Energy Natural Power' nismo nikad imali nikakvih problema".
  • Anonimus

    13.01.2019 16:24
    Prava stvar...
  • Vileta

    12.01.2019 18:01
    6 sati, kažete...
    Zambija beše, zar ne?
  • ne flasu naiskap

    12.01.2019 17:08
    duza ko kad Lala uzme 1 kap samo da podj..ava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.