Emirati dobijaju ministarstvo mogućnosti

Šef savezne vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata izjavio je da će biti formirano novo ministarstvo posvećeno mogućnostima, tri godine posle osnivanja državnog organa zaduženog za sreću.
Emirati dobijaju ministarstvo mogućnosti
Foto: Pixabay
Šeik Muhamed bin Rašid al Maktum, koji je i vladar Dubaija, rekao je da će novo ministarstvo biti nekonvencionalno i bez ministra, i dodao da će svi biti zaduženi za njegov rad.
 
"Ministarstvo će se baviti važnim nacionalnim pitanjima u cilju izgradnje novog sistema vlade u budućnosti", rekao je šeik Muhamed i dodao da će jedan od zadataka tog ministarstva biti da se smanji vreme čekanja nekih administrativnih usluga.
 
"Filozofija ministarstva je da nemoguće ne može da bude deo našeg rečnika", rekao je šeik Muhamed.
 
Šef vlade je izrazio veliko nezadovoljstvo zbog sporosti usluga u poštama i dodao da odgovorni za takvu situaciju ne mogu da budu deo radnog tima.
 
Šeik Muhamed koji se smatra inovatorom u brojnim oblastima, već je formirao nekoliko neobičnih ministarstava. Osnovao je 2016. ministarstvo sreće i dobrobiti, a ranije i ministarstvo tolerancije.
  • ...

    26.04.2019 22:15
    "državni organ zadužen za sreću"
  • George Orwell

    24.04.2019 14:11
    Ovog se nisam setio ...
  • Mile

    24.04.2019 11:13
    dobro zezanje
    Kako se dobro zezaju dok još teče nafta. Oni za 100 godina ne da neće biti bogati, nego će i pijaća voda biti frka. Mada s druge strane mi već stotinama godina nismo bogati, a izvore smo prodali...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti