Javne vreće za udaranje po ulicama Njujorka privukle pažnju građana

Nekoliko nedelja, jastučići za udaranje, postavljeni po Njujorku kako bi se stanovnici ovog velikog grada oslobodili stresa kojem su svakodnevno izloženi, privlače pažnju i pesnice stanovnika, ali i gostiju američkog grada. Ipak, izgleda da se nisu dopali svima.
Prošlog meseca, širom Njujorka, montirani su jastuci za udaranje, prenosi RTS. Žuti, uočljivi, sa natpisom: "Javna vreća za udaranje. Koristite na sopstvenu odgovornost" brzo su počeli da privlače pažnju. 
 
Studio za dizajn "donttakethisthewrongway", koji stoji iza ove ideje, objasnio je da je cilj akcije pomoći stanovnicima Njujorka da se izbore sa svakodnevnim stresom.
 
Nekoliko nedelja kasnije, izgleda da su neke od vreća redizajnirane. 
 
Iako nema sumnje da su do sada neke vreće već oštećene ili ispisane, na društvenim mrežama se pojavila fotografija za koju se ne može sa sigurnošću reći da li je prava ili pak rezultat rada u programu za obradu fotografija.
 
Na jastuku je naslikana devojka nalik na manga junakinje sputanih ruku, a i tekst je izmenjen. Neprimereni su i slika i tekst. 
 
Ako je suditi prema dokazima na Instagramu, Njujorčani i dalje udaraju jastuke sa originalnim natpisom. Ili samo poziraju pred kamerama (telefonima). 
  • Мунгос

    16.06.2019 18:58
    Треба да поставе по две вреће:
    Једна са сликом Трампа, друга са сликом Сороша.
    А скривене камере да бележе.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.