VIDEO: Kombi pun droge zakucao se u policijski automobil

Australijska policija "obavila" je jednu od najlakših zaplena droge, kada se kombi s paketima metamfetamina vrednosti veće od 200 miliona australijskih dolara zabio u dva policijska patrolna vozila parkirana ispred policijske stanice u Sidneju.
"Bila je to jedna od najlakših zaplena droga u Novom Južnom Velsu koju smo ikada imali", rekao je portparol sidnejske policije Glin Bejker.
 
"Ovaj čovek je imao neverovatno loš dan. Udariti u policijski automobil s tolikom količinom droge u ličnom vozilu neviđeno je, mislim da je reč o vrlo lošem spletu okolnosti", kazao je.
 
Nezgoda se dogodila u ponedeljak ispred policijske stanice Istvud u severozapadnom delu Sidneja. Sat vremena kasnije policajac je zaustavio kombi u obližnjem predgrađu Rajd.
 
"U vozilu je otkriveno 13 kutija s 273 kilograma metamfetamina vrednosti veće od 200 miliona dolara", navodi se u saopštenju policije i dodaje da niko nije povređen.
 
Dvadesetosmogodišnjeg vozača kombija optužnica tereti za prodaju droge i za neopreznu vožnju.
 
  • Cocco

    23.07.2019 12:38
    Skro se ne nasmejah ovako dobro
    "Dvadesetosmogodišnjeg vozača kombija optužnica tereti za prodaju droge i za neopreznu vožnju." (izvor 021 i nemoj da sam plagijator ko onaj malecki!).
    Ma nije neoprezan. Usviran!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti