VIDEO: Oterala pumu uz pomoć Metalikine pesme

Jedna planinarka iz Kanade uz pomoć pesme uspela je da otera znatiželjnu pumu koja ju je pratila. Nije tajna da muzika Metalike može da bude "intenzivna", a sada se dokazala i kao uspešna u teranju divljih životinja.
VIDEO: Oterala pumu uz pomoć Metalikine pesme
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Di Galant pešačila je sa svojim psom. Čim je zamakla u šumu primetila je da je neko prati, piše CNN.
 
Kada je uvidela da je reč o pumi, prvo je bila zaintrigirana jer nikada nije videla ovu životinju tako blizu. Ali onda je shvatila da joj se životinja sve više i više približava. 
 
Počela je da viče, ali puma je samo stala, ali nije uzmicala. Uzvikivanje "gubi se" nije oteralo pumu. Tada se Di setila da na mobilnom telefonu pusti najglasniji bend koji joj je u tom trenutku pao na pamet. 
 
Metalika, pesma "Don't Tread On Me" je bila prva stvar koja joj je pala na pamet i upalila je. Nakon prvih taktova puma je pobegla, očito uplašena kombinacijom bubnjeva i glasa Džejmsa Hetfilda.
 
Susret je trajao oko pet minuta i Di kaže da nije bila uplašena. Upravo suprotno, smatra da je srećna, jer je imala priliku da posmatra pumu tako dugo. Ali kako joj je jedan susret ipak bio dovoljan, ona je sve vreme puštala tu pesmu.
 
  • Nemanja

    04.08.2019 12:52
    CFH
    A, šta bi bilo da je pustila Panteru? ;)
  • Che

    04.08.2019 10:43
    Sa ovim novijim pesmama Metalika moze samo pume da plasi.
  • ...

    04.08.2019 10:42
    pesma nas je odrzala
    njojzi hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.