Tražila razvod zato što je muž mnogo dobar prema njoj

U jednom od sedam emirata koji se nalaze u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata, žena je podnela zahtev za razvod šerijatskom sudu jer je muževljeva ljubav prevelika da bi mogla da je podnese.
Tražila razvod zato što je muž mnogo dobar prema njoj
Foto: Pixabay
Šerijatskom sudu u Fudžejri žena je podnela zahtev za razvod zato što muž kuva, čisti i strastveno je voli, ali ona oseća da je njegova naklonost i dobrota guše.
 
"Nikada nije vikao na mene niti mi je išta odbio", svedočila je "nesrećna" žena na sudu.
 
Pomagao joj je da čisti kuću, ponekad je kuvao i ni oko čega se nije sporio sa njom od kada su u braku. Tvrdi da joj se život pretvorio u "pakao" jer je muž toliko dobar prema njoj.
 
"Čeznem da se makar jedan dan posvađamo, ali to je nemoguće sa mojim romantičnim mužem koji mi sve prašta i obasipa me poklonima. Želim raspravu, želim da iznese svoje mišljenje, ne mogu da podnesem toliku poslušnost", dodala je tužilja.
 
Jednom se požalila na njegovu težinu, pa je započeo strogu dijetu i vežbao da bi se vratio u formu, ali je zbog napornih vežbi slomio nogu. Muž se branio da nije učinio ništa loše i da je hteo da bude savršen i ljubazan suprug i zatražio je od suda da savetuje njegovu suprugu da povuče slučaj.
 
"Nije fer suditi o braku posle prve godine, svi se učimo na svojim greškama", branio se muž.
 
Sud je na kraju odredio odlaganje slučaja kako bi par dobio priliku za pomirenje.
  • Novosađanka

    25.08.2019 10:44
    Pff
    Emirati? Šerijatski sud? Ili je žena naterana da to kaže ili je ovo još jedna vest iz edicije "nije se desilo."
  • Maki

    25.08.2019 09:05
    Zaboravila da kaže da joj muž ima dečka
  • Andrija Šrek

    24.08.2019 09:53
    ...
    Hm, ovo je očigledno bio ugovoreni brak, jer, da je bio po obostranoj želji, gospođa bi našla muškarca po ugledu na svoga oca verovatno - tradicionalnog siledžiju i primitivca, pa bi oboje uživali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.