Flašu piva mu naplatili 62.000 evra

Australijski novinar platio je pivo u jednom mančesterskom hotelu 55.000 funti (61.356 evra) - greškom devojke za barom.
Flašu piva mu naplatili 62.000 evra
Foto: Pixabay
Piter Lejlor, novinar jednog australijskog lista, platio je astronomsku sumu za flašu dojcers IPA piva u hotelu Malmezon, nakon što je dan proveo gledajući kriket na Old trafordu.
 
"Odlučio sam da popijem pivo u povratku i svratio sam u taj hotel jer su mi tu bili smešteni drugari", kazao je Lejlor.
 
"Kad sam plaćao nisam nosio naočare, a bilo je nekih problema sa POS terminalom. Imao sam neki čudan osećaj i upitao: ’Koliko sam platio to pivo?’ Devojka za barom pogledala je račun i kazala: ’O, bože!’, a onda je malo oklevala da mi ga pokaže", ispričao je Lejlor.
 
On kaže da je, nakon što je uvideo da mu je naplaćeno 55.000 funti, menadžer hotela odmah priznao grešku i obećao da će mu pomoći da to sredi sa bankom. Otišao je, pogrešno pretpostavivši da banka neće proknjižiti tako veliku isplatu.
 
"Probudio me je telefon, zvala me je uspaničena žena koja je otkrila ogromni manjak na mom računu. Uzmu novac za sekund, ali izgleda da im treba 10 radnih dana da ga vrate", prokomentarisao je Lejlor.
 
Portparol hotela kaže da trenutno sprovode istragu u vezi sa tim događajem i da su uspostavili kontakt s Piterom kako bi se izvinili i uverili ga da će sve biti rešeno što pre.
  • Realista

    07.09.2019 19:07
    Realnost
    Voleo bih da i meni mogu da skinu toliko.
  • Drp commerce

    07.09.2019 15:28
    @D 07.09.2019 • 12:32
    @Olj
    "Naše" banke su strane banke i rade potpuno isto gde god da si. Kao i bankomati...

    da , ali u njima rade nasi ljudi , u tome je razlika
  • D

    07.09.2019 12:32
    @Olj
    "Naše" banke su strane banke i rade potpuno isto gde god da si. Kao i bankomati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.