Restoran na sahrani poslužio tortu sa marihuanom

Jedna sahrana na istoku Nemačke završena je nenamerno u drugačijem raspoloženju, kada je ožalošćenima greškom poslužena torta u kojoj je bila marihuana, saopštila je nemačka policija u Rostoku.
Restoran na sahrani poslužio tortu sa marihuanom
Foto: Pixabay
Kako se navodi, nakon sahrane prisutni su se okupili u jednom restoranu u Vitagenu kako bi se poslužili kafom i tortom, što je običaj nakon sahrane u Nemačkoj, ali nakon što su pojeli tortu, 13 osoba je osetilo mučninu i vrtoglavicu i potražilo lekarsku pomoć.
 
Istraga je pokazala da je radnica u restoranu, zadužena za kolače, zamolila 18-godišnju ćerku da ih ispeče, ali je greškom iz frižidera uzela pogrešnu tortu i poslužila je na sahrani. Ona je greškom uzela tortu sa marihuanom, napravljenu za jednu drugu priliku.
 
Policija je navela da je 18-godišnja devojka pod istragom.
 
Navodi se i da se incident dogodio u avgustu, ali da je iz obzira prema ožalošćenima tek sada objavljen.
  • Uteha

    30.10.2019 10:52
    Utešna Saher torta :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti