Prodavnica zabranila moderne božićne hitove zbog zdravlja zaposlenih

Britanska prodavnica "The York Gin" odlučila je da zabrani moderne božićne hitove u toj radnji zbog dobrobiti svojih zaposlenih.
Prodavnica zabranila moderne božićne hitove zbog zdravlja zaposlenih
Foto: Pixabay
Upravnica prodavnice Ema Godivala pojasnila je da smatra da bi moderni božićni hitovi mogli da pokvare praznike zaposlenima jer bi bili prisiljeni da ih tokom radnog vremena slušaju svakodnevno i po osam sati.
 
Ona je dodala da veruje da će i kupci s radošću pozdraviti promenu, posebno jer je većina trgovaca u prodavnicama već počela da pušta uobičajene božićne hitove. Kaže i da joj se čini da takva moderna muzika ni u kom slučaju nije prikladna za prodavnicu smeštenu u zgradi iz 16. veka iz doba Tjudora.
 
"Bez sumnje, Božić nam je svima drag, ali moderne božićne hitove ne nameravamo da puštamo u ovom prostoru. Malo smo eksperimentisali. Isprobali smo razne muzičke žanrove i shvatili da nam odgovara sve snimljeno do šezdesetih godina prošlog veka. Dakle, sve ostalo je zabranjeno. A osoblje je vrlo sretno zbog takve odluke. Rekli su mi da su njihove kolege iz ostalih prodavnica već 'poludele' zbog istih božićnih hitova koji se vrte bez prestanka", pojasnila je šefica.
 
"No izuzetak bi bio kad bi se u našoj radnji pojavila, na primer, Maraja Keri. Tada bismo napravili izuzetak, zanemarili zabranu i nakratko pustili - All I Want For Christmas is You. Ali to ne znači da će u prodavnici izostati božićna atmosfera. Puštaćemo božićne klasike koje izvode Bing Krosbi, Frenk Sinatra i Ela Ficdžerald", kazala je Godivala.
 
"U svakom slučaju popis pesama dovoljno je dugačak da niko ne čuje istu božićnu pesmu češće od dvaput nedeljno", zaključila je.
  • vzr

    13.11.2019 14:32
    Mannheimer Steamroller
    Ovo je prosta stvar savremenog marketinga i loseg novinarstva. Do sada niko nije cuo za ovu prodavnicu (da li bi trebalo?) a ovim potezom su dobili gratis reklamu svetskih razmera - evo cak je i do mene doslo preko ovog naseg portala.
  • Lazar

    12.11.2019 01:17
    budale. Ima toliko bozicnih ''hitova'' da mogu danima da pustaju a da se nijedan ne ponovi.
    Znaci, mix, i svi srecni!
  • Fxxx

    12.11.2019 00:46
    Eh.
    Nisu čuli reklame u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva