FOTO, VIDEO: Indijski parlamentarci na sednici jedan po jedan zaspali

Dok se u indijskom parlamentu odvijala vatrena diskusija o ekonomiji, pojedini parlamentarci nisu uspevali da ostanu budni.
Dugotrajna sednica iscrpljivala je jednog po jednog pa se u prenosima uživo moglo videti kako kunjaju.
 
Ministarka finansija Nirmala Sitraman žestoko je raspravljala o stanju indijske ekonomije govorivši kako su sektori poput automobilske industrije već počeli s oporavkom otkako je objavila prvi budžet. Dodala je da, iako je rast usporen, zemlja nije u recesiji.
 
Ipak, njenim kolegama ovaj govor nije bio preterano uzbudljiv pa su neki više puta snimljeni kako im glava pada i kako se bore da ih san ne savlada. Jedan od njih bio je ministar za razvoj veština Mahendra Nath Pandey.
 
 
Snimci i fotografije uspavanih parlamentaraca bili su prava poslastica za korisnike društvenih mreža koji su "nesvesne" političare uporedili sa indijskom ekonomijom.
 
"Stanje naše ekonomije uhvaćeno kamerom", napisao je jedan od komentatora.
 
Drugi je kritikovao opoziciju koja je više puta pozivala na debatu o ekonomiji da bi onda napustili sednicu kada je to pitanje došlo na red.
 
  • ...

    29.11.2019 11:59
    Politicari (i ne samo oni, na zalost) uglavnom drze duge monologe.

    Kod spartanaca mi se uvek dopadalo to sto su se izrazavali kratko i jezgrovito.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.