Uskoro na tržištu "Čokolinda" - čokolada nazvana po Kolindi

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je kako nema ništa protiv da "Podravka" jedan svoj novi proizvod nazove "Čokolinda".
Uskoro na tržištu "Čokolinda" - čokolada nazvana po Kolindi
Foto: Pixabay
Kandidatkinja HDZ-a u predsedničkoj kampanji otkrila je kako je Podravkinim menadžerima dala svoju saglasnost da proizvod nazovu "Čokolinda".
 
"Sigurna sam da bi se taj proizvod dobro prodavao i na domaćim i stranim tržištima. Meni se mogu smejati koliko žele, ali važno je da nam država i privreda rastu", naglasila je hrvatska predsednica, javlja Danica.hr.
 
Kovanica Čokolinda nastala je nakon bure koja se podigla toekom njene podele poklona dubrovačkoj deci u decembru 2016. godine. U paketu se, naime, našla i čokoladica srpske firme Pionir, pa se Kolinda Grabar Kitarović zbog toga izvinila deci i javnosti. To je pak izazvalo lavinu negativnih komentara u celoj regiji, a mini aferu s čokoladicom Mony preneli su i strani mediji. Afera je odmah prozvana – Čokolinda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.